Onze diamanten ringen zijn uitgevoerd in geelgoud, witgoud , roségoud of roodgoud. Alle modellen kunnen ook in platina uitgevoerd worden voor nog meer exclusiviteit. De ringen kunnen worden gemaakt met diverse diamanten in verschillende slijpvormen en kleuren, in de diverse goudkleuren of combinaties daarvan. Het goud kan bewerkt worden met elk een andere uitstraling als gevolg. Glanzend gepolijst, horizontaal gematteerd, vertikale mattering of eizenkratz mat.

In de winkel met open atelier te Nijmegen kunnen we u de verschillende mogelijkheden laten zien, zodat u uiteindelijk de beslissing kunt maken, wat het beste bij u past. Onze sieraden mogen immers gepersonaliseerd worden.

Goud

Al het goud dat wij verwerken, is gerecycled goud (omgesmolten goud van o.a. bestaande, opgekochte sieraden, mobieltjes en laptops). We betrekken dit van Schöne Edelmetaal . Schöne heeft een internationale LBMA-certificering. Het gaat dus niet om recent gedolven goud waarvan de herkomst onzeker is.
Werken met gerecycled goud heeft twee grote voordelen: er worden gegarandeerd geen mensenrechten mee geschonden en de natuur wordt niet belast door delving werkzaamheden.

Diamant

We werken uitsluitend met diamanten die na delving een Kimberley certificatie hebben ontvangen en dus gegarandeerd conflictvrij zijn. Wij betrekken onze diamanten al meer dan 20 jaar bij dezelfde, betrouwbare diamanthandelaar. Deze koopt zijn diamanten in bij gerenommeerde diamantairs in Antwerpen die alleen Kimberley gecertificeerde diamanten verhandelen. Een garantie dat de diamanten die we gebruiken legitiem zijn en niet zijn betrokken bij conflictfinanciering, in overeenstemming met de VN resoluties.