Swivel by pur

SALE 30 % KORTING OP DE SIERADEN VAN SWIVEL


KIJK BIJ DE SALE DAN ZIET U DE RESTERENDE COLLECTIE

 

VARIABEL RINGEN SYSTEEM

Met het ringen systeem van Swivel kan je eindeloos variëren en combineren.
Swivel biedt een kleurrijke collectie ringen met oneindig veel mogelijkheden.

De Duitser Hans Hermann Lingenbrinck is de ontwerper van het ringen systeem van Swivel en heeft hier zelfs de REDDOT DESIGN AWARD mee gewonnen. 

De ringen zijn opgebouwd uit een band van edelstaal en een beweegbaar element.
Deze elementen kunnen parels zijn, gouden ornamenten al dan niet met briljanten en een ongekende hoeveelheid syntheses van spinell of korund. Dit in elke denkbare vorm en kleur.

Ieder model heeft weer een eigen naam gebaseerd op de vorm, bijvoorbeeld Auster, Calypso, Goldblüte, Peanut of Cornet. Er worden met grote regelmaat ook weer nieuwe modellen uitgebracht. Onlangs bijvoorveeld het succesvolle model Kleinen Prinzen. Deze leuke ringen hebben een ornament uitgevoerd in edelstaal met een synthese of een parel, maar zijn ook mogelijk met een ornament van 18 karaat geelgoud of roodgoud waar dan een parel of synthese in is verwerkt. 

De prijs per ring varieert.

COLLIERS HANGERS OORSIERADEN

De ringencollectie van Swivel is uitgebreid met diverse hangers, oorstekers, oorhangers en colliers.

De Clipcolliers in edelstaal of goud met een ornament dat dient als sluiting is een fraai ontwerp voor de dames met reumatische aandoeningen. Dit collier is met behulp van een eenvoudige handeling te openen of te sluiten. U vindt ze bij ons in Nijmegen.

30 % KORTING op de Swivel collectie is te zien in onze winkel.