Gouden en Platina Trouwringen op maat

Trouwringen van meester-goudsmid Alex Vermeulen

Hieronder vindt u een selectie van de collectie gouden en of platina verlovingsringen en trouwringen van Meester-goudsmid Alex Vermeulen. Zij zijn handgemaakt, uniek en draagbaar. Ze zijn met liefde voor het ambacht gemaakt en dat ziet u.

Voor As-gedenksieraden, klik hier

Verlovingsringen en trouwringen

De uitgebreide handgemaakte collectie trouwringen op voorraad die u hier ziet zijn uitgevoerd in geelgoud of witgoud. Zij zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd door Meester-goudsmid Alex Vermeulen die als geen ander zijn vak verstaat.

Huwelijksringen en bijpassende sieraden op maat

Behalve deze huwelijksringen bent u bij Arte d'Oro ook aan het juiste adres voor unieke bijpassende gouden sieraden op maat. Gebaseerd op de wensen en ideeën van de klant. Denkt u hierbij onder andere aan:

Variaties op een aansprekend model in overleg

Ziet u op de website of in de winkel een ring die u aanspreekt maar zou u graag wat aanpassingen zien? Dat kan. We passen de ring van uw voorkeur graag aan uw wensen aan. Een nieuw ontwerp laten ontwerpen kan uiteraard ook. Deze wordt dan in opdracht gevervaardigd in het open atelier.

Trouwring vermaken? 

Ook wanneer de wens ontstaat om een bestaande trouwring te vermaken helpen wij u graag. Wij begrijpen als geen ander de emoties die bij sieraden een rol kunnen spelen. Daarom nemen wij graag alle tijd om uw wensen en ideeën te bespreken. 

Hebt u vragen over de Trouwringen, bel of mail gerust