Reviews

Nadine

Wat een beleving was het om onze trouwringen uit te zoeken bij Alex en Regien. Ze denken met je mee in jouw belang en kunnen iets unieks creëren. Dikke aanrader!

Chan

Dank je wel Alex, dank je wel Regien, voor het meedenken, adviseren en ook afraden. Het was bijzonder hoe jullie ons geholpen hebben. Er werd de tijd genomen voor ons verhaal. Het samensmelten van de trouwringen van mijn ouders. Een ring maken van de armband van mijn moeder. Mensen met ruimte voor ons verhaal en onze wensen. Super bedankt voor het prachtige, werkelijk PRACHTIGE resultaat. Jullie hebben ons een herinnering mee gegegeven die zo waardevol is, en past bij onze wensen. DANK jullie wel.

Pieter

Beste Alex, lieve Regien,
5 sterren zijn niet genoeg maar ik mag er van google niet meer geven, anders kregen jullie er 10. Heel erg bedankt voor de prachtige ring die we eigenlijk aan de hand van mijn idee samen vorm hebben kunnen geven. Mijn lief is er super blij mee en ik ben blij dat het unicaat wat ik voor ogen had zo mooi is geworden. Jullie manier van werken is uniek en de persoonlijke aanpak en de flexibiliteit ook. Ik ben jullie zeer erkentelijk en dankbaar, dus nogmaals bedankt voor alles. Groeten, pieter

CG

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Vanaf de allereerste hartelijke ontmoeting had ik het gevoel dat de trouwringen van mijn ouders in vertrouwde handen waren. Ik wilde ze laten vermaken tot een (as)hanger, maar had slechts een vaag idee over wat het moest worden. Alex en Regien hebben me stap voor stap begeleid in het ontwerpproces en daarbij mijn gedachten richting gegeven. Het resultaat getuigt niet alleen van groot vakmanschap, maar ook van empathie en mensenkennis. Het is een prachtig sieraad geworden dat niet alleen mijn smaak weerspiegelt, maar ook de nagedachtenis van mijn ouders volkomen eer aandoet.

Martine

Regien heeft aandachtig naar onze wensen geluisterd en heel bruikbare tips gegeven. Hierdoor is een pracht ontwerp ontstaan die Alex tot in perfectie heeft gemaakt. Daarnaast voelde ieder bezoek in de winkel als een warm welkom, waarbij uitgebreid de tijd voor ons genomen. Alex en Regien Vermeulen hebben zich zeer flexibel opgesteld in deze tijden van corona waarin veel veranderingen voor ons nodig waren. Een echte aanrader dus!