As sieraden Rouw-Gedenksieraden en As juwelen

 

Het overlijden van een naaste kan een reden zijn voor een mooi sieraad. Van een trouwring kunnen wij een geheel ander sieraad maken. Met behoud van de gravures. Ook kunnen we een mooi herdenkingssieraad vervaardigen met daarin verwerkt de as van uw dierbare. Atelier Arte D' Oro heeft niet alleen een mooie collectie as-gedenksieraden op voorraad, wanneer u uw wensen met ons deelt ontwerpen wij een origineel as-sieraad op maat.

 

Voor meer over Arte d'Oro Winkel, klik hier

Gedenksieraden van Goud en Platina

Atelier Arte D' Oro heeft een mooie collectie gedenksieraden van goud op vooraad. Stuk voor stuk handgemaakte sieraden ontworpen en vervaardigd door Alex Vermeulen, Meester-goudsmid benoemd door het Nederlands Gilde van Goudsmeden.

As-gedenksieraden en Asjuwelen

In een as-gedenksieraad wordt de as van een overleden naaste verwerkt zonder dat voor de ander direct duidelijk is dat het een gedenksieraad is. De as kan in een ring verwerkt worden maar ook in bijvoorbeeld een halsketting. Ook kunt u er een vingerafdruk in laten verwerken. Zo krijgt een sieraad een ongekende extra waarde. 

Gedenksieraden met haarlok

Niet alleen het verwerken van de as van een dierbaar overledene behoort tot de mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om een haarlok in een gedenkring of halssieraad te laten verwerken. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Schroom daarom niet om uw wensen en ideeën met ons te bespreken. Wij helpen u graag om tot een passend rouwsieraad te komen.

Rouwsieraden met as, haar of vingerafdruk op maat

Arte D' Oro staat voor sieraden op maat. Wij verkopen geen fabriekssieraden. Dat maakt dat elk sieraad uniek is. Er wordt dan ook veel persoonlijke aandacht aan besteed. Voor u een mooie manier om de herinnering aan een geliefd persoon levend te houden.

Een sieraad van de overledene vermaken 

Wist u dat u er ook voor kunt kiezen om een sieraad van de overledene zelf te vermaken? Denk aan de trouwringen van overleden ouders. Zo kunnen wij van twee trouwringen één ring maken. Voor voorbeelden van vermaakte trouwringen vragen wij u naar onze winkel te komen.

U bent van harte welkom in onze winkel. De koffie staat altijd klaar