Merken van Atelier Arte d' Oro

UITVERKOOP OP DE RESTANT COLLECTIE BUNZ, SWIVEL, NIESSING : 

30 % KORTING OP DE GESELECTEERDE PRODUKTEN VAN BUNZ, NIESSING EN SWIVEL

 

UNIEKE ONTWERPEN

Wij hebben een grote collectie handgemaakte sieraden in zowel 14 karaat goud als in het platina. Op verzoek kan Alex ook de sieraden in 18 karaat goud uitvoeren. We werken in geelgoud, witgoud, roodgoud, roségoud en sinds kort ook in 19 karaats witgoud. Bij deze legering is het witgoud ook echt wit van kleur.

COLLECTIE SIERADEN

We voeren in ons assortiment verlovingsringen, trouwringen, traditionele trouwringen, gouden ringen eventueel met diamanten of kleurstenen, hangers, colliers, armbanden, herensieraden, oorsieraden, gedenk/rouwsieraden en sieraden met parels.

Vooral de sieraden met kleurstenen zijn erg bijzonder. We zoeken eerst naar mooie   kleurstenen en bedenken daarna wat het sieraad daaromheen kan worden. Het spreekt voor zich dat het dan ook vaak echt unieke stukken zijn.

HET SIERAAD

Het sieraad nog niet gevonden? U kunt uwsieraad, uw sieraden laten ontwerpen/maken door meester goudsmid-edelsmid Alex Vermeulen van Atelier Arte D' Oro in Nijmegen, Gelderland. 

Onze eigen collectie handgemaakte gouden en platina sieraden, is aangevuld met bijzondere   sieraden van diverse collega's. Wij zijn dealer van de sieraden van collega's goudsmeden-   edelsmeden nl. van Cardillac, Vincent van Hees, Swivel by Pur en Schmuckwerk.

CARDILLAC 

De Arnhemse edelsmeden Paul en Carla Steenbrink hebben aan hun mooie stijlvolle   handgemaakte sieraden de merknaam Cardillac gekoppeld. Het merk Cardillac maakt mooie   vooral gematteerde sieraden, in het goud of platina met en zonder diamanten en zijn al in 1988 met hun bedrijf begonnen.

VINCENT VAN HEES

Vincent van Hees werkt sinds 1990 samen met zijn vrouw Christian Kersten. De naam van   Vincent van Hees is de merknaam van hun sieradenlijn geworden. Het merk Vincent van Hees wordt steeds bekender door zijn mooie en aparte trouwringen collectie, een goede aanvulling op onze eigen collectie trouwringen. Daarbuiten maken zij erg mooie en draagbare sieraden in het goud en platina, vooral met een matgouden afwerking.

SCHMUCKWERK

De duitse edelsmeden van Schmuckwerk maken veel eigentijdse sieraden met parels, in 18  karaat geelgoud, witgoud, roodgoud of edelstaal. 
Bijzonder originele juweeltjes, vaak ook als huwelijkscadeau voor de bruid omdat zij veel   werken met sieraden met parels.
Maar zeker ook daarna erg goed te dragen. 

30 % KORTING OP DE SWIVEL BY PUR COLLECTIE

We hebben nog een grote collectie edelstalen ringen, hangers en oorsieraden van het duitse merk Swivel by Pur in diverse kleuren en vormen. Nu in de uitverkoop met 30 % korting,

Pur is door meneer Lingenbrinck opgericht in 1983 en is  een familie bedrijf. Ze zijn begonnen met het vervaardigen van sieraden in het goud en platina. In 2004 is het idee ontstaan van het variabele ringensysteem welke ze de naam Swivel hebben gegeven. Deze ringen zijn gemaakt van een edelstalen basis, waar een kogellager met een ringenkop tussen wordt geklemd. Swivel heeft tientallen verschillende modellen van ringen uitgevoerd met syntheses van spinell of korund, in goud of zilver. In de loop der jaren is de collectie uitgebreid met oorstekers, oorhangers en hangers met colliers. 

30 % KORTING OP RESTANT COLLECTIE NIESSING

Gouden ringen, gouden armbanden, gouden oorstekers en diverse gouden en edelstalen hangers met briljant geslepen diamanten of kleur edelstenen nu in de uitverkoop, unieke sieraden nu voor een zeer speciale prijs.

30 % KORTING OP RESTANT COLLECTIE BUNZ

Gouden ringen, gouden hangers, edelstalen en platina sieraden met diamanten en kleurstenen nu met 30 % KORTING.

Informeer naar de mooie sieraden die nog in de winkel te bewonderen zijn.