Cardillac sieraden

ORIGINELE STRAKKE SIERADEN

Het Nederlandse echtpaar Paul en Carla Steenbrink hebben samen het merk Cardillac uit Arnhem opgericht. Zij begonnen met hun mooie werkstukken in 1988. Zij zijn samen de ontwerpers, goudsmeden, edelsmeden van de sieraden met een geheel eigen signatuur en met aandacht voor detail en draagbaarheid. Ook het merk Cardillac heeft een bewuste keuze gemaakt voor het werken met 100 % gerecycled goud.

Kwaliteit, uniek design en een eigen identiteit karakteriseren de sieraden van Cardillac. De collectie bestaat uit briljantringen, gouden ringen, armbanden, colliers, hangers, oorstekers en trouwringen.

Maak kennis in Nijmegen met de kracht, de creativiteit en het vakmanschap van de goudsmeden van Cardillac uit Arnhem. 

FACE TOT FACE DESIGN

De face to face design collectieontworpen door Paul en Carla Steenbrink die samen het merk Cardillac vormen, is aangevuld met een nieuwe innovatieve ring.

In dit bijzondere sieraad worden eigen gezichtsprofielen opgenomen. Aan de hand van een foto -en profile- wordt een 3D ontwerp gemaakt voor een persoonlijk sieraad in geelgoud, witgoud of roodgoud, zowel in 14 karaat als in 18 karaat. 

U kunt hierbij denken aan uw trouwringen, een familiering met de gezinsleden of een ring voor uw vrouw waarin de gezichtsprofielen van uw kinderen verwerkt zijn. 
Kortom vele mogelijkheden om uw dierbaren constant bij u te dragen.

Op het eerste gezicht zijn het ringen met golvende lijnen, maar kijkt men nauwkeurig naar de zijkanten van de ring dan wordt het geheim prijsgegeven. De gezichtsprofielen komen tevoorschijn.

Kom eens vrijblijvend naar onze winkel in de oudste winkelstraat van Nederland, Gelderland,  Atelier Arte D' Oro, uw goudsmid, edelsmid en juwelier in Nijmegen.