Winkel

Stikke Hezelstraat 52 6511 JZ Nijmegen Gelderland

SINDS 2000

Onze winkel heeft een warme en gezellige uitstraling, waar u zich al snel op uw gemak voelt. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, proberen wij u zo goed mogelijk te helpen om tot de voor u beste keuze te komen. Wij nemen daar dan ook graag de tijd voor. Een sieraad is per slot van rekening voor een lange periode bedoeld en vaak ook voor een speciale gelegenheid.

Gaat u een dagje uit in Nijmegen, Gelderland, kom dan gezellig langs in de Stikke Hezelstraat, de oudste winkelstraat van Nederland.

Goudsmeden is een oud ambachtelijk vak, als goudsmid, edelsmid wordt uwsieraad /uw sieraden ook in opdracht gemaakt.

Alex Vermeulen en Regien Vermeulen-Harmelink.


FGZ

De Federatie Goud en Zilver, opgericht in 1933, is de branchevereniging voor ondernemers in de Nederlandse goud-, zilver-, uurwerken- en edelstenenbranche. De FGZ maakt zich sterk voor diverse zaken waaronder het promoten van de hele sieradenbranche. De aangesloten leden zijn vakkundig opgeleid, geven advies waar je wat mee kunt en zijn servicegericht. Koop je bij een FGZ-lid, dan weet je het zeker. Dan zit je goed.

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten, wij zijn lid wordt van de FGZ.

Kwaliteitswaarborg voor consumenten

De FGZ vindt het belangrijk dat de consument beschermd wordt en staat voor een eerlijke en betrouwbare markt. Bij onze leden krijg je waar voor je geld: kwaliteitssieraden die voldoen aan de gestelde eisen.