Vincent van Hees

COLLECTIE STRAKKE GOUDEN SIERADEN

Vincent van Hees is een Nederlandse goudsmid, die samen met zijn vrouw Christian Kersten mooie strakke gouden en platina sieraden ontwerpt en vervaardigd.  

Beiden hebben de opleiding tot goud- en zilversmid gevolgd. Vincent van Hees is vooral de creatieve geest achter de moderne sieraden en trouwringen collectie die vanaf 1990 in zijn atelier gemaakt worden. Hij kan omschreven worden als een gedreven vormgever met doorzettingsvermogen, oog voor detail en liefde voor het ambacht. De moderne ontwerpen tonen zijn karakter, eenvoudig en zeer individueel. 

Zijn ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur, kunst en hebben een industriële vormgeving. De uitgangspunten zijn geometrische vormen en vloeiende lijnen die elkaar probleemloos lijken te vinden. 

Vanzelfsprekend zijn de sieraden en trouwringen van een kwalitatief hoog niveau en hebben een perfect draagcomfort.
Alle sieraden worden uitsluitend van platina en goud in verschillende kleuren en bewerkingen gemaakt. Deze materialen completeert hij eventueel met parels of briljant geslepen diamanten.

SLUITINGEN

Zelfs de sluitingen van zijn sieraden zijn bijzonder want in plaats van dat ze het sluitstuk zijn van het ontwerp, maken zij bij zijn ontwerpen onderdeel uit van het geheel.

Van een aantal sieraden zijn sets verkrijgbaar, die bestaan uit een ring, spang, armband, oorstekers of een hanger. 
De ringen zijn in verschillende breedtes leverbaar met diamanten in verschillende afmetingen.