03-01 Bi-colour solitair ring

03-01

Solitair ring

Deze ambachtelijke bijzondere solitairring is opgebouwd uit 2 ringen. De binnenring is 14 karaat geelgoud ( kan ook in het roodgoud uitgevoerd worden) met daarom heen een 19 karaats ultra witte witgoud legering. Er tussen geklemd is een briljant geslepen diamant van 0.25 crt in een mooie kwaliteit. Dit is een meester werkstuk, gemaakt in Nijmegen door Alex.

De prijs van een diamant wordt bepaald door de 4 C's: Carat, Clarity, Colour en Cut. (de afmeting, zuiverheid, kleur en slijpvorm) In de winkel kunnen we u daar meer over uitleggen. Tevens kunnen we u dan ook laten zien wat er met H&A (hearts and arrows, harten en pijlen) wordt bedoeld.

Deze bijzonder witte witgoud legering is oorspronkelijk bedoeld voor gebruik in de tandheelkunde, maar is ook voor de sieradenindustrie beschikbaar en geschikt.

De exclusieve 19-karaats superior white gold legering is een combinatie van goud en nikkel in plaats van palladium. Door een speciale mengtechniek blijft het nikkel in het metaal. Het resultaat is een schitterend witgoud, dat ruim onder de normering voor nikkel afgifte blijft.

  • Dit product delen
  • Contact opnemen